fbpx

GNEFDe beurs staat in het teken van de commerciële en culturele betrekkingen tussen Griekenland en Nederland.

Het 2e Grieks-Nederlands Expo Festival trekt vooral Nederlanders en Grieken uit de BENELUX aan, die nieuwe ervaringen komen opdoen, nieuwe smaken, diensten en producten uit Griekenland willen uitproberen, onvergetelijke momenten gaan beleven op de culturele evenementen en uitkijken naar de prijzen die ze kunnen winnen.

Dit Expo Festival is voor ondernemingen die met Griekenland te maken hebben een unieke gelegenheid om hun producten te adverteren en te verkopen, zowel aan Nederlanders als aan Grieken in Nederland, en om nieuwe samenwerkingen met andere bedrijven aan te gaan.

Vul het aanmeldingsformulier voor bedrijven in en spoedig zal een van onze medewerkers contact met u opnemen om u te informeren over de voorwaarden voor deelname en om uw eventuele vragen te beantwoorden.

Netherlands 076 82 00 206 Mob. 06 20 59 33 74
Greek Landline +30 210 3001574
Anatolikis Romilias 80, T.K. 16562 Glifada Athens - Greece
verkoop[at]gnef.nl

Powered by BreezingForms

Ακαδημαϊκός Συνεργάτης | Academic Partner

akto

Χορηγοί Επικοινωνίας | Media Sponsors

ert ERT WORLD RADIO fwni elladas RADIO PRWTO2 amna Global Sustain logo Logo GreeceAround 01 Hellas Pindakaas cropped SUPERGREEKS LOGO1 sigma group Action in Greece SYMMAXIA WEB

Υπό την Αιγίδα | Under the Auspices (τι σημαίνει)

Tourismougreece02 Ένωση Περιφερειών Logo 03 ΚΕΔΕ logo 04 Επιμελητήρια LOGO 05 GGAE 06 Πρεσβεία Logo rural ministryedited